top of page

ANSIGTSBEHANDLINGER

Hos Lumin på Frederiksberg tilbyder vi ansigtsbehandlinger målrettet enhver udfordring. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, kan du starte med en hudanalyse. Dog er vi altid fleksible, til at lave justeringer, tilpasset dig.

De bedste ansigtsbehandlinger på Frederiksberg

Hudtyper er forskellige - derfor er det ekstra vigtigt, at hudproblemer og behov for pleje bestemmes og behandles individuelt. Hos Lumin Holistic Wellness på Frederiksberg er der fokus på dine individuelle ønsker, og i fællesskab skal vi nok finde frem til den helt rigtige behandling til din hud. Vi anbefaler altid, at man starter med en hudanalyse, så vi bliver bekendt med din hudtype og eventuelle områder, der kræver ekstra pleje. 

Der er helt sikkert mange mennesker, der overvejer, om en ansigtsbehandling er pengene værd - for hvad hjælper ansigtsbehandlinger egentlig? Det kommer selvfølgelig an på, hvilken behandling, du skal have og hvilke eventuelle hudproblemer, du har, men overordnet, så skal en ansigtsbehandling udover at fjerne døde hudceller og urenheder, øge blodgennemstrømningen og tilføre huden en masse gode ingredienser, den ikke får til daglig. En ansigtsbehandling er bl.a. rigtig god for dig, der lider af acne.

Hvilke slags ansigtsbehandlinger tilbyder Lumin?

Udover en almindelig dybderensende ansigtsbehandling, der i øvrigt også hjælper på acne, så tilbyder vi hos Lumin på Frederiksberg andre specialiserede ansigtsbehandlinger som bl.a.:

Find flere ansigtsbehandlinger længere oppe på siden, eller book en hudanalyse - så tager vi den sammen derfra, hvad din hud har behov for. 

Hvorfor bør du få en ansigtsbehandling?

bottom of page