top of page

HÅRFJERNING

Få fjernet uønsket hår med voks eller sugaring, hvis du vil opnå et fint og glat resultat, som holder meget længere end ved barbering. At få fjernet hår i en klinik er let og hurtigt overstået, men det kræver også lidt hjemmepleje og baggrundsviden, for at man bliver godt tilfreds med resultatet. Vi hjælper med det hele hos Lumin på Frederiksberg.

Voks/sugaring hårfjerning på Frederiksberg

Det kan være rigtig træls, hvis man ønsker en glat barbering, at hårene bare vokser ud igen med det samme. Hos Lumin på Frederiksberg kan vi fjerne uønsket hår på kroppen på en sikker og effektiv måde med voks eller sugaring. Vi hjælper med hårfjerning for både mænd og kvinder i klinikken på Frederiksberg.

Hvad er forskellen på sugaring og voks?

Sugaring er en af de ældste metoder til at fjerne uønsket hårvækst. Metoden stammer fra Mellemøsten og minder meget om voksning. Forskellen på de to er, at sugaring består af en varm sukkermasse, der påføres mod hårets groretning, og fjernes med hårets groretning. Modsat påføres voks med hårets groretning, og fjernes ved at hive mod hårets groretning.

 

Det betyder dog ikke, at sugaring nødvendigvis gør mere ondt end voks. Det er der delte meninger om. Du kan prøve begge hårfjerningsmetoder hos Lumin på Frederiksberg.

Hvor kan man få fjernet uønsket hår?

Hos Lumin på Frederiksberg tilbyder vi hårfjerning af uønsket hår i ansigtet - f.eks. overlæben og bryn - i intimområdet (bikinilinjen eller Brazillian/hollywood) eller andre steder på kroppen - f.eks. under armene og benene. 

Hvor lang tid er man hårfri efter behandlingen?

Det gode ved både voks og sugaring hårfjerning er, at man er sikret et hårfrit resultat i længere tid, end ved en typisk barbering. Hår vokser dog ud i forskellige hårvækster - det betyder, at det kan tage et par behandlinger, inden voks eller sugaring har den helt optimale effekt. Normalt siger man at en voksbehandling holder 3-5 uger, det afhænger dog af ens egen hårvækst. Ved en behandling hos Lumin på Frederiksberg kan vi forklare mere om dette.

Kan mænd også få fjernet uønsket hår?

Ja - selvfølgelig kan mænd også få fjernet uønsket hår. Der er mange mænd, der foretrækker en glat og hårløs ryg og mave. Hos Lumin på Frederiksberg tilbyder vi hårfjerning  til både mænd og kvinder. Vi tilbyder dog kun intim hårfjerning til kvinder. 

bottom of page